Szakértőink évtizedes tréner tapasztalatai
Több mint 30 tréning típus
Képzések széles palettája egy kézből
Ügyfélközpontú, testreszabott tréningek
Különleges képességek egyedi képzései
Több száz tréning tapasztalata

Jelenlegi hely

Szakértőink

Malik Rami

A Sourcing Consulting Kft. ügyvezető partnere. Tanácsadói munkáját megelőzően hat évet dolgozott a polgári repülésben, alkalmazottként. Közel tizenöt éves szervezetfejlesztési tapasztalatát készségfejlesztő programokban (tervezés, kivitelezés, utókövetés), vezetőfejlesztésben (tréning, tanácsadás, coaching), kockázatkezelési projektek kidolgozásában és megvalósításában, valamint stratégiai tervezésben szerezte. Munka- és szervezet szakpszichológus, az UNIDO program alapján kiképzett T-csoport tréner. 2005 óta vezeti önálló vállalkozását. Érdeklődési területei közé a stressz-menedzsment, a humor lélektana továbbá a biztonsági kultúra-kutatás tartozik. Nős, két gyermek boldog édesapja.

Dr. Orbán Géza

Team coach, business & life coach, tréner, jogász. Tanácsadói munkáját hét év felsővezetői tapasztalattal folytatja. Német HR menedzsment kutatási programban és hazai működésfejlesztési projektekben vett részt. A szervezetfejlesztés folyamatát a beosztott, felsővezető, coach, rendszerfejlesztő, tréner és kutató szemszögéből egyaránt ismeri. Kedvenc témája a változásmenedzsment.  Szemléletére jellemző a gazdaságos, hatékony és eredményes szervezeti működés összekapcsolása az örömteli, kiteljesítő és szinergikus emberi tevékenységekkel. A mindennapokban is kedveli a harmóniát és ritmust, ő például gitározik. Szereti felfedezni a jelenségek közötti párhuzamokat, analógiákat, különösen inspirálják a természet kínálta minták.

Trencsényi Judit

Tanári és menedzseri diplomái megszerzése után, 2001-ben bekerült egy nemzetközi fejlesztő csapatba ahol kiváló hazai és külföldi tréner, tanácsadó szakemberektől tanulhatta meg a fejlesztői szakma alapjait. Az elmúlt 13 év során, a több mint 1000 tréning megtartásán van túl, vezetőképző, trénerképző, kommunikációs, kapacitásépítő, szervezetfejlesztő, CSR, csapatépítő témákban. 2011 óta külsős munkatársként illetve független trénerkent, fejlesztőként, coachként, mediátorként dolgozik, cégeknek, civil szervezeteknek, és az állami szektorban egyaránt. Részt vett szervezeti működési - olykor kísérleti – modellek kidolgozásában, tesztelésében, utánkövetésében. Dolgozott képzési tematikák kidolgozásában, fejlesztésében, hatékonyság mérésben. Facilitált szervezetek, hálózatok stratégiai tervének kidolgozásánál, üzleti tervek, projekttervek elkészítésénél. Fut, jógázik.

Dr. Szászvári Karina

Pszichológus, munka- és szervezeti szakpszichológus, Ph.D. fokozattal rendelkezik. Több mint tíz éves tapasztalata van a készségfejlesztés, a karrier-tanácsadás, valamint a humánerőforrás szolgáltatás-fejlesztés területén. Egyetemi oktató, mellette szakértőként, fejlesztő trénerként számos hazai és európai uniós projektben közreműködik, ahol szakmai, módszertani fejlesztésekben és azok megvalósításában is részt vesz. Tanácsadóként szervezetfejlesztési folyamatokat vezet, illetve a hozzájuk kapcsolódó tréningek, coaching ülések és komplex fejlesztő programok megvalósítását végzi.

 

Dr. Kövi Zsuzsanna

Tanulmányait az ELTE Pszichológia Szakán és a SZIE közgazdász-gazdálkodási szakán végezte, jelenleg a Károli Egyetem adjunktusa. Pszichológiai és gazdasági tanulmányait egyaránt kamatoztatja oktatói-tréneri, kutatói (pl. szervezeti elköteleződés kutatása), valamint szervezeti tanácsadói munkáiban. A gazdasági szférában kiemelten hasznosnak tartja a jövőorientált, céltudatos tervezést és cselekvést segítő pszichológiai gyakorlatokat (pl. NLP módszerek). Mindezek mellett olyan stresszkezelést, megküzdést, társas készségeket fejlesztő segítő programokon dolgozik, amelyek a lelki jóllét teljeskörű fejlesztését szolgálják egyéni, közösségi és szervezeti szinten. 

Sántha Judit

A Debreceni Egyetem pszichológia alapképzésének befejezését követően a BME munka- és szervezetpszichológia szakirányon végzett pszichológusként. Egyetemi tanulmányai idején gyakornokként kapcsolódott be a szervezet munkájába. A kiválasztás, a tréning, és az elemzés területén szerzett tapasztalatokat. Legfőbb érdeklődési területei az egészségpszichológia, és a különböző fejlesztő képzések. Fontosnak tartja a megváltozott munkaképességűek támogatását. Ha teheti, szívesen ismerkedik meg más kultúrákkal, a nyelvek és a tánc szerelmese.

Cserey Miklós

Több mint húsz éve dolgozik szervezeti-vezetési tanácsadóként, trénerként, és HR tanácsadóként. Rendszerszervezőként végzett, elsők között tanult rendszerben való gondolkozást, holisztikus szemléletű vállalat- és folyamatszervezést. Azóta is folyamatosan képzi magát, csoportok kezelése, szervezeti kultúra, kommunikáció, motiváció és stratégiai fejlesztés témakörökben. Több mint 10 éve MBA mesterképzésen minőségirányítási szakmérnök diplomát szerzett, s azóta tevékenyen dolgozik tanácsadóként minőségirányítási témakörökben.