Szakértőink évtizedes tréner tapasztalatai
Több mint 30 tréning típus
Képzések széles palettája egy kézből
Ügyfélközpontú, testreszabott tréningek
Különleges képességek egyedi képzései
Több száz tréning tapasztalata

Jelenlegi hely

Szolgáltatások

A portfólió kínálatunkban található tréningekben, coachingokban, tanácsadói tevékenységekben hangsúlyos előkészítéssel változatos eszköztárat alkalmazunk annak érdekében, hogy ügyfeleink hatékonyságukban, eredményességükben fejlődjenek, a kívánt változás pedig realitássá váljon.

Képzés-fejlesztési hozzáállásunkat leginkább az erős humán orientáció, a piaci folyamatok megismerésére való nyitottság, az ügyfeleink igényeire szabott program megvalósítás, a hosszútávú minőségi együttműködésre való törekvés, továbbá a szakmai alázat jellemzi.

Tapasztalatunk szerint egy készségfejlesztést célzó tréning akkor válik igazán hatékonnyá, ha életszerű, ugyanakkor meglepő formai megoldásokkal sikerül megvilágítani és tudatossá tenni a fejlesztendő készségeket.

Tanácsadás és coaching megbízásaink során különös figyelmet szentelünk ügyfeleink és szakembereink „kompatibilitására”, a projektek aktuális tanácsadó összetételére is. Azt minden esetben úgy állítjuk össze, hogy a felkérő szervezet piacának, alapkompetenciájának, igényeinek leginkább megfeleljen. 

Minőségbiztosításunk alapjait vevőink visszajelzéseinek folyamatos monitorozása, a Sourcing Consulting Kft. valamennyi munkatársa által elfogadott közös szakma-etikai standardok és a rendszeres belső továbbképzések jelentik.

Szolgáltatási területeink: