Szakértőink évtizedes tréner tapasztalatai
Több mint 30 tréning típus
Képzések széles palettája egy kézből
Ügyfélközpontú, testreszabott tréningek
Különleges képességek egyedi képzései
Több száz tréning tapasztalata

Jelenlegi hely

Csapatépítés

Egy jó csapatműködésre igaz a 2x2 = 5. Egy összehangolt csapatműködésben a hatékonyság a tagok együttműködésével hatványozottan emelkedik. A hatékony együttműködéshez elengedhetetlen az őszinte kommunikáció, a bizalom, az elkötelezettség és a motiváció.

„Hiszen együttműködésre születtünk, mint a lábak, a kezek, a szempillák, vagy mint a felső és az alsó fogsor.” – Marcus Aurelius

Csapatépítő, együttműködést fejlesztő programjaink hangsúlya sokkal inkább van a hatékonyság fejlesztésén, mint az élményszerzésen. Utóbbihoz tökéletes megoldásnak gondolunk egy kezdeményező, jó szervezőkészséggel rendelkező belső munkatársat vagy egy bevált rendezvényszervező céget. Előbbihez elengedhetetlennek gondoljuk a pontos célmeghatározást (mit vár a programtól az Ügyfelünk), a gondos módszertani előkészítést, a csoportdinamikai törvényszerűségek ismeretét és tréningen történő felhasználását, a csoportokon belüli vagy csoportok közötti konfliktusok konstruktív kezelését, a jó helyzetfelismerést, a résztvevőket inspiráló továbblépési javaslatok megfogalmazását.

Csapatépítés, együttműködés fejlesztő képzéseink:

  • Egyedi csapatépítő tréningek
  • Zenei csapatépítés
  • Vitorlás csapatépítés
  • Érzelmi intelligencia fejlesztő tréning
  • Kreativitás, innovatív gondolkodás fejlesztése
  • Kreatív agyagozás