Szakértőink évtizedes tréner tapasztalatai
Több mint 30 tréning típus
Képzések széles palettája egy kézből
Ügyfélközpontú, testreszabott tréningek
Különleges képességek egyedi képzései
Több száz tréning tapasztalata

Jelenlegi hely

Egyedi képzések

Egyedi képzéseink nem élményprogramokat jelentenek. Az alkalmazott eszközök, tréningmódszerek és a kevésbé ismert témák kidolgozása miatt adtuk ezt az összefoglaló nevet. Tanácsadóink változatos munkatapasztalati hátterére építetve, egymást inspirálva dolgoztuk ki azokat a tréningeket, melyek fókuszában a kivételes teljesítmény elérése áll, legyen szó akár tárgyalási szituációkról, nyilvános szereplésről, döntési helyzetekről vagy új munkatárs felvételéről.

Sourcing egyedi képzések, avagy a tréningek forradalma. Speciális tréningeink célja, hogy az ismert módszereken és technikákon túl egyedi képzési tartalommal és formában különleges képességeket fejlesszen. Célunk, hogy a résztvevőket olyan sajátos ismeretekkel, készségekkel, tulajdonságokkal ruházzuk fel, amelynek köszönhetően képesek lesznek kivételes üzleti- és élethelyzetek megoldására, valamint felkészültekké válnak egyedi szituációkra, stressz- és krízishelyzetek megoldására, sikeresebbek lesznek a vállalkozásfejlesztésben.

Ki ne szeretne pár perc alatt kiismerni a tárgyalópartnerét, felismerni a másik rejtett szándékait, konfrontáció nélkül önérvényesíteni? Olvasni a testbeszédből vagy felismerni a hazugságra utaló jeleket? Az információs társadalomban és a megsokszorozódott megoldandó feladatok közepette ugyanilyen fontos, hogy jól kezeljük a stresszt és képesek legyünk akár a másodperc tört része alatt helyes döntéseket hozni, vagy egyszerűen megtalálni az egyensúlyt a munka és magánélet között. A mindennapi üzleti életben, különösen krízishelyzetekben, határidős feladatok elvégzésében fontos hogy megőrizzük pozitív szemléletünket, hitünket, motiváltságunkat. Ezen készségek fejlesztését hivatottak kiszolgálni a Sourcing speciális képzések.

Egyedi képzéseink közé soroljuk Sourcing Trénerképző Akadémiánkat is. A trénerképzőben közreműködő tanácsadóink együttesen több mint 200 év tréningtapasztalatát kívánják nyíltan megosztani a leendő kollégák – legyen az akár külső tréner vagy belső szervezeti oktató – számára

  • „Szelek szárnyán” - Repülőgép szimulátor tréningcsomag
  • Beszédes hazugságok; Hazugság felismerő tréning
  • Média szereplésre felkészítő tréning
  • Bevált!” - Professzionális kiválasztásra felkészítő tréning
  • Humor tréning - A humor adta lehetőségek kihasználása a szervezeti hatékonyság növelésében
  • Cashflow 1x1 - A befektetői, tulajdonosi gondolkodás kialakítása
  • Sourcing Trénerképző Akadémia
  • Érzelmi intelligencia fejlesztése